EU-kontroll i Arendal

EU-kontroll, også kjent som periodisk kjøretøykontroll (PKK), er en obligatorisk undersøkelse som alle kjøretøy eldre enn 4 år må gjennomgå for å sikre trafikksikkerhet og miljøvennlighet.

Hos Stoa Autorep AS forstår vi viktigheten av å holde kjøretøyet ditt i topp stand, og vi er stolte av å tilby grundig EU-kontrolltjeneste for å sikre at din bil er i overensstemmelse med gjeldende lover og forskrifter.

Hvorfor velge Stoa Autorep AS for din EU-kontroll i Arendal?

  • Erfarne eksperter: Våre sertifiserte og erfarne teknikere har ekspertisen som kreves for å utføre grundige inspeksjoner og vurdere bilens sikkerhet og utslippsnivåer grundig.
  • Avansert utstyr: Vi bruker moderne og avansert utstyr for å sikre nøyaktige resultater og en pålitelig inspeksjon.
  • Rask og effektiv service: Vi forstår viktigheten av tid og tilbyr rask og effektiv EU-kontroll uten å gå på kompromiss med kvaliteten.
  • Transparens og rådgivning: Vi er forpliktet til å være åpne og ærlige i vår kommunikasjon. Hvis din bil ikke består inspeksjonen, vil vi gi deg råd om nødvendige reparasjoner og hjelpe deg med å få kjøretøyet i godkjent stand.
  • Praktisk beliggenhet: Vårt verksted er beleilig plassert for enkel tilgang, og vi tilbyr fleksible avtaler som passer ditt travle tidsskjema.

Hva inkluderer EU-kontrollen?

Vår EU-kontroll dekker grundig inspeksjon av viktige deler av kjøretøyet, inkludert bremser, lys, hjuloppheng, styring, sikkerhetssystemer og miljøpåvirkning. Vi sørger for at din bil oppfyller alle kravene som er fastsatt av myndighetene.

 Stoa Autorep AS gir deg trygghet.

Vi forstår at EU-kontroll kan være en stressende opplevelse. Derfor er vi her for å gjøre prosessen enkel og problemfri. Vi tar vare på alle nødvendige papirarbeid og sørger for at din bil er klar for veien i samsvar med gjeldende forskrifter.

Ikke utsett din EU-kontroll. Kontakt oss i dag for å avtale en praktisk tid for din kjøretøyinspeksjon. Vi er din pålitelige partner for bilinspeksjon og sikkerhet. Din trygghet på veien er vår prioritet!

Du kan bestille time her oss hos, ved å klikke her

Søk her hos vegvesenet eller under for å finne fristen for neste EU-kontroll av din bil;