Bilverksted i Arendal

Velkommen til Stoa Autorep AS

– Ditt pålitelige bilverksted i Arendal for service og vedlikehold

Har du varsellamper som lyser på dashbordet, som indikerer at din bil trenger service? Kanskje du er på vei i området og står overfor bilproblemer? Uansett situasjon kan du stole på Stoa Autorep AS – ditt pålitelige bilverksted! Vi er et verksted som er godkjent av Statens Vegvesen, og vi har tillatelse til å utføre arbeid på kjøretøy, i tråd med myndighetenes krav for trafikk- og driftssikkerhet.

Sikkerhet

Sikkerhet på veien har høyeste prioritet, og regelmessig service og vedlikehold av din bil spiller en avgjørende rolle for å opprettholde den. Å følge produsentens anbefalinger for service og vedlikehold ikke bare sikrer en trygg kjøreopplevelse, men bidrar også til å bevare verdien av din bil over tid, noe som kan være avgjørende ved et fremtidig salg.

Vårt team

Vårt erfarne team hos Stoa Autorep AS består av dyktige mekanikere med mesterbrev og alle er klare til å ta hånd om din bil, enten du trenger større reparasjoner, rutinemessig service eller generelt vedlikehold. Vi følger nøye produsentens spesifikasjoner for service, inkludert diagnose av eventuelle feilkoder og nullstilling av servicevarsler. Vi bruker alltid kvalitetsdeler, og vår ekspertise omfatter de fleste populære bilmerker. Enda bedre, hvis du har en bil med gyldig garanti, kan du trygt få utført reparasjoner hos oss – din garanti forblir intakt i samsvar med EU-reglene.

Våre tjenester inkluderer:

  • Service i samsvar med produsentens planer, inkludert EL- og hybridbiler.
  • Periodisk kjøretøykontroll (PKK) for kjøretøy opptil 7500 kg.
  • Automatgirkasse-spyletjenester for økt holdbarhet.
  • Elektrisk feilsøking for rask og nøyaktig diagnose.
  • Firehjulskontroll for optimalt veigrep.
  • AC-service og reparasjoner for komfortable kjøreturer.
  • Diagnosetjenester for å finne og løse problemer.
  • Reparasjoner av bremser, understell, styring og mer.
  • Dieselvarmer-installasjon for vinterkomfort.
  • Dekk og dekkhotell

Hos Stoa Autorep AS står vi klare til å ønske deg og din bil velkommen. Uansett dine behov, er vårt erfarne team klare til å sikre at kjøretøyet ditt er i topp stand.

Du kan bestille time i vårt skjema her!

Miljøfyrtårn

Vi har valgt å bli Miljøfyrtårn-sertifisert fordi vi er forpliktet til å redusere vår miljøpåvirkning og bidra til en mer bærekraftig fremtid. Gjennom våre miljøtiltak og forpliktelser streber vi etter å være en ansvarlig aktør og inspirere andre til å ta lignende initiativer.

Du kan lese mer om miljøfyrtårn her