Velkommen til oss!

Du finner Stoa Autorep AS fint plassert på Industritoppen næringsområde, rett ved E18.

Teamet vårt består av 8 trivelige ansatte som vil gjøre sitt aller beste for at du som kunde skal bli fornøyd. Som en ekstraservice har vi blant annet fleksibelt nøkkeldropp og mulighet for å motta faktura på mobilen dersom hentetidspunkt er utenom vår åpningstid.

Vi har lang erfaring innen bilfaget. For å være trygg på at bilen din får en god og riktig behandling av erfarne mekanikere, kan du levere bilen din hos oss. Vi er bilverkstedet for alle vanlig forekommende bilmerker.  Vi har kompetansen til å gjøre det beste for akkurat din bil — og din lommebok. Vi er dessuten godkjent verksted for reparasjon av dieselvarmere fra Webasto og Eperspacher.
Dersom bilen din fortsatt har gyldig garanti, vil den fremdeles gjelde etter et besøk hos oss. Det er fordi vi alltid utfører service og reparasjoner i henhold til produsentenes krav, og vi bruker kun reservedeler i henhold til foreskrevet kvalitet. Enten du er ute etter reparasjon eller service, kan du føle deg trygg når du leverer bilen til oss.
Et MECA-stempel i serviceboken forteller at du tar godt vare på bilen din.

Du kan bestille time på hjemmesiden vår her, ringe oss på 37 00 10 50, eller stikke innom for en hyggelig prat.

Velkommen til oss hos Stoa Autorep AS!