Godkjent elbil-verksted i Arendal

Velkommen til vårt elbil-verksted i Arendal

Elbil-verksted i ArendalStoa Autorep er et godkjent elbil-verksted i Arendal som tar elbil-trenden på alvor og tilbyr avansert diagnoseutstyr for service på elbiler i samsvar med produsentens serviceskjema. Som et MECA godkjent elbil-verksted, kan du trygt levere din elbil hos oss. Vi vil også gjerne minne deg på at hvis din elbil er dekket av nybilgaranti, vil denne fortsatt være gyldig etter service hos oss.

Service på elbil

Vi skjønner viktigheten av pålitelighet og effektivitet når det gjelder elbilservice. Vårt verksted er utstyrt med toppmoderne teknologi for å sikre nøyaktig feilsøking og rask reparasjon. Vi tilbyr også planlagt vedlikehold for å forlenge levetiden til ditt elektriske kjøretøy.

Vår service strekker seg utover det tekniske aspektet. Vi er forpliktet til å gjøre din serviceopplevelse så problemfri som mulig. Vårt vennlige personale står klare til å besvare dine spørsmål, og vi tilbyr gjennomsiktige priser slik at du alltid vet hva du kan forvente.

Med vår elbilservice kan du trygt stole på at ditt kjøretøy er i gode hender. Vi er her for å støtte deg gjennom hele reisen, fra første batteriskift til eventuelle tekniske utfordringer. Velg oss for en serviceopplevelse som matcher kvaliteten på din elektriske kjøreglede.

Du kan lese om vårt bilverksted i Arendal her

 MECA-sertifiserte elbilverksteder

MECA-kjeden har tatt initiativ for å fylle et viktig gap i bransjen. Som den første landsdekkende kjeden, har vi etablert MECA-sertifiserte elbilverksted. Dette sikrer at våre verksteder har spesialisert opplæring og kompetanse innen el- og hybridbiler. Med høy etterspørsel etter elbiler som følge av salget i 2018 og 2019, er det forventet at fremtidige reparasjoner i stor grad vil dreie seg om elbiler.

Hos vårt MECA-sertifiserte elbilverksted kan du forvente:
  • Opplært og kompetent personell med spesialisert ekspertise innen el- og hybridbiler.
  • Tilgang til avanserte verktøy og utstyr for elbilservice.
  • Ladefasiliteter for å sikre at din elbil alltid er klar til bruk.
  • Service som følger produsentens anbefalte serviceskjema.
  • Inkludert MECA Veihjelp i alle årsservicer.

Du kan lese mer om MECA sine krav her

Elbiler har spesifikke behov og komponenter som krever tilsyn, inkludert kjølesystemer, batterier, bremser, bremsevæske, hjuloppheng, drivaksler og mer. Disse delene er utsatt for slitasje og rust over tid og krever regelmessig vedlikehold. I tillegg må elbiler inspiseres for elektrisk utstyr som ladekabler og høyvoltsledninger.

Fordelene med elbilservice inkluderer raskere service og lavere kostnader sammenlignet med konvensjonelle biler med fossilt brensel.

Sjekk bilens servicehefte for å finne ut når din elbil trenger service. Tidlig og regelmessig vedlikehold er nøkkelen for å opprettholde garantier og sikre pålitelig drift.

Vi oppfordrer deg til å kontakte oss via telefon eller besøke vårt verksted for en hyggelig samtale eller bestille time her til din elbil. Velkommen!